MENY Skanderborg
MENY Skanderborg
Nytårsmenu 4 retter

Nytårsmenu 4 retter

34800
Appetizer:
Appetizer med rillette af gris med bærsylt i skal af butterdej.
Appetizer med skaldyrssalat i skal af butterdej.
------------------
Forret:
Hummersuppe tilsmagt med cognac toppet med vannamei-rejer marineret i hvidløg, citronperler, spicy crumble. Hertil brød og smør.
------------------
Hovedret:
Oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelgratin med ost, gulerodspuré og syltede italienske svampe.
----------------
Dessert:
Dessertkage af frisk æblekompot og mascaponecreme på en crunchy bund, toppet med en let karamel.
Hertil en kugle af karamel, crumble med karamelfudge og æblecoulis på grønne æbler.
 

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 8.00 til 20.00

Kontakt os

Højvang Centret 4 8660 Skanderborg

Tlf: 87934210 E-mail: 0502641@meny.dk

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se Kontrolrapport
MastercardVisaDankortSe Kontrolrapport